uسل که به عنوان یکی از بزرگترین شفا دهنده های عسل طبیعی سقز طبیعی طبیعت شناخته می شود، هزاران سال است که به عنوان یک درمان خانگی استفاده می شود. حتی امروزه، راههای زیادی برای استفاده از قدرتهای فوقالعاده عسل وجود دارد ، از تسکین سرفه گرفته تا استفاده از خواص آنتیاکسیدانی شیرینکننده طبیعی.
اما اگر هنوز در مورد فواید سلامتی عسل در مغزتان سوال دارید، ادامه مطلب را بخوانید! ما پوشش می دهیم:
ارزش غذایی و فواید خوردن عسل
شرایط، نگرانیها و مسائل بهداشتی که عسل میتواند برطرف کند
انواع مختلف عسل مانند خام، خالص و فرآوری شده است.
همه انواع عسل یکسان خلق نمی شوند. عسل طبیعی رس بسته قبل از خوردن یک قاشق باید به تفاوت ها توجه داشته باشید.
عسل فرآوری شده، وقتی به عسل “معمولی” عسل طبیعی بهاره سبلان فکر می کنید، ممکن است مایع شربتی را در یک بطری خرس شکلی که معمولاً در خواربارفروشی یافت می شود، تصور کنید.
این معمولاً عسل پاستوریزه و فیلتر شده است، بنابراین عسل فرآوری شده در نظر گرفته می شود.
فیلتر کردن به دستیابی به قوام نرم تر و طولانی تر کمک می کند. این کار هر گونه باقیمانده زنبور عسل، موم زنبور عسل، مواد جامد و گرده را که می تواند باعث کریستال شدن سریعتر مایع چسبناک شود، از بین می برد.
پاستوریزاسیون شامل درمان عسل طبیعی گشنیز در سطوح حرارت بالا است. این به افزایش ماندگاری عسل کمک می کند و بیشتر از کریستال شدن آن جلوگیری می کند. با این حال، این پردازش می تواند برخی از مواد مغذی مفید و آنزیم های زنده موجود در این مایع طلایی دوست داشتنی را از بین ببرد.
- منابع:
- تبلیغات: