مصرف لیموترش سبز و تعداد قدمهای پیادهروی بهعنوان عوامل معنیدار مرتبط با فشار خون سیستولیک شناسایی شدند و تعداد قدمها مؤثرتر از مصرف لیمو بود.
از سوی دیگر، مصرف لیمو ترش خشک شیرازی و تعداد مراحل بهعنوان فاکتورهای معنیدار مرتبط با Δ% غلظت اسید سیتریک خون شناسایی شد و دریافت لیمو نسبت به تعداد مراحل مؤثرتر بود.
تجزیه و تحلیل رگرسیون چندگانه برای رابطه بین نرخ تغییر فشار خون سیستولیک و غلظت اسید سیتریک خون به عنوان متغیرهای وابسته در مقابل تعداد لیمو مصرفی و مراحل در روز به عنوان متغیرهای مستقل.
مرکبات اغلب به عنوان مواد غذایی مفید برای سلامتی گزارش می شوند.
لیمو، یک میوه معرف مرکبات، شامل اجزای فعال زیستی مانند اسید سیتریک، پلی فنل و اسید اسکوربیک است و گزارش شده است که فواید سلامتی مختلفی دارد.
پیش از این، ما یک اثر کاهش فشار خون سیستولیک با مصرف لیمو در ژاپنی ها را گزارش کرده بودیم.
در مطالعه حاضر با در نظر گرفتن تاثیر ناشی از حرکت سوژه، تاثیر مصرف لیمو را تایید می کنیم.
در طول پنج ماه، شاخص های مرتبط با چاقی افراد افزایش یافت.
با توجه به آزمایشات حیوانی و آزمایشگاهی، گزارش شد که دارای مواد موثری برای متابولیسم چربی و چاقی است.
اما این تأثیر را نمی توان در این تحقیق تأیید کرد. تصور می شود که این به دلیل چرخه فصلی سوژه ها باشد.
حداقل در ژاپنی ها گزارش شده است که درصد چربی بدن در فصل زمستان افزایش می یابد.
همچنین افراد مورد بررسی زنان مزرعه دار مسن و میانسال بودند. از آنجایی که دوره بررسی، از سپتامبر تا مارس، شامل فصل کشاورزی خارج از فصل بود، استنباط می شود که زمان ورزش از طریق کار به طور قابل توجهی کاهش یافته است.
بنابراین تصور می شود که توده عضلانی اسکلتی کاهش و توده چربی افزایش یافته است.
لیمو ترش سه فصل نسبت به انواع دیگر آن از فروش بالاتری برخوردار است.
از آنجایی که سرعت موج نبض بازویی مچ پا افزایش یافته و فشار خون دیاستولیک به طور قابل توجهی کاهش یافته است، انتظار می رود که آنژیواسکلروز در آزمودنی ها، احتمالاً به دلیل افزایش سن، در حال پیشرفت باشد.
سرکوب افزایش فشار خون سیستولیک در این مطالعه ممکن است به دلیل افزایش متابولیسم مانند ادرار باشد.
میزان لیموی مصرفی آزمودنی ها قبل از دوره نظرسنجی به صورت عددی مشخص نیست.
با توجه به مصاحبه قبلی، اگرچه آزمودنیها اهل مزرعههای تولید لیمو بودند، اما معمولاً عمداً لیمو نمیخوردند. در عوض، مانند ژاپنیهای معمولی، اغلب آنها فقط برای پخت و پز استفاده میکردند.
وظیفه ثبت مصرف لیموترش و استفاده از گام شمار در دوره بررسی تحمیل شد و انتظار می رود که این امر انگیزه ای برای آگاهی سلامت شود.
افزایش مصرف لیمو در طول دوره بررسی به طور غیر مستقیم لیمو ترش زرد جهرم در افزایش سیترات در سرم نشان داده شده است.
فشار خون بهویژه فشار سیستولیک با میزان مصرف لیمو و تعداد مراحل همبستگی منفی معنیداری نشان داد. از سوی دیگر، تعداد مراحل و لیمو مصرفی تمایل به همبستگی دارند.
حدس زده می شود که افراد دارای هوشیاری بالای سلامتی اغلب لیمو می خوردند و اغلب حرکت می کردند. این بدان معنی است که نتایج نشان داده شده در جدول 2 صرفاً وابسته به مصرف لیمو نیست.
در این مطالعه، ما بر روی اسید سیتریک در میان اجزای موجود در لیمو تمرکز می کنیم.
اسید سیتریک Δ% به شدت با مصرف لیمو به جای تعداد مراحل در نتیجه تجزیه و تحلیل رگرسیون خطی چندگانه متفاوت بود.
بنابراین پیشنهاد می شود که این اسید سیتریک لیمو ترش سه فصل خون به دلیل وجود لیمو باشد.
اگرچه زمان رسیدن به حداکثر غلظت اسید سیتریک در خون 0.8 ساعت و نیمه عمر در خون 2.3 ساعت است، جالب است که اسید سیتریک Δ% ارتباط قوی با مصرف لیمو و مراحل طی شده دارد. این که یک اثر تجمعی با تجویز مکرر وجود دارد باید استنباط شود.
اسید سیتریک Δ٪ با Δ٪ فشار خون سیستولیک، فشار نبض، و تعداد گلبول های قرمز خون ارتباط دارد (جدول 2). در مورد مکانیسم اثر اسید سیتریک در مطالعه حاضر اصلاً از قلمرو قیاس خارج نیست.
یکی از خواص گزارش شده اسید سیتریک این است که سیترات کلسیم را از نمک های معدنی مانند فسفات کلسیم یا کلسیم تولید می کند.
- منابع:
- تبلیغات: